Klantenservice is elke dag bereikbaar van 09.00 uur tot 23.00 uur.

Masker Treatment Deep Kokos S.O.S. Salon Line

€ 11,65
Inclusief belasting Levering tussen 2 en 6 dagen

Masker Treatment Deep Kokos S.O.S. Salon Line 500g

Aantal

Masker Treatment Deep Kokos S.O.S. Salon Line 500g

Kokosolie en boter hebben een antioxiderende werking, het SALON LINE kokosmasker rijk aan vetzuren zorgt voor intense hydratatie en herstelt de vezels. Voor sterker, pluisvrij haar en een ongelooflijke glans! Zeer droog, kwetsbaar en ondoorzichtig haar is een echte nachtmerrie.

Om dit probleem op te lossen, heeft Salon Line, expert in de verzorging van beschadigd haar, het Coconut Mask of Intense Hydration ontwikkeld.

Dankzij de olie, kokosboter en antioxiderende werking zorgt de crème voor het herstel van vezels en een diepe voeding van het haar, zonder het te verzwaren.

Hydratatie voor droog haar: hoe herstel je gezond haar? Je haar gezond houden is niet moeilijk door S.O.S.'s Coco Deep Treatment Cachos Mask te gebruiken. Elke dag na het wassen de crème lok voor lok aanbrengen, van wortel tot punt masseren.

Spoel daarna! Je kunt de behandeling ook versterken en de hele S.O.S. Cachos Coco-lijn gebruiken.

De resultaten zijn ongelooflijk! Hydratatie voor krullend haar: extra verzorging Door de mate van krulkrullen bereiken de natuurlijke voedingsstoffen in de hoofdhuid niet gemakkelijk de rest van het haar, waardoor het uiteindelijk droger wordt dan normaal.

Dit wetende, is het altijd belangrijk om te zorgen voor een diepe hydratatie, en door Salon Line Coconut Mask te gebruiken, krijg je de kracht en gezondheid van je haar terug! Hydratatie voor gekleurd haar: houd uw haarkleur en zachtheid. De structuur van krullen verandert door de werking van bleken en kleuren, waardoor ze minder gedefinieerd en droger worden.

Het masker van S.O.S. Cachos voert op zijn beurt een volledig herstel uit om de gezondheid en prestaties van krullend, natuurlijk of gestrand haar te redden.

Voor pluisvrije, sterkere krullen met een ongelooflijke glans!Masker.

Masque Coco Traitement Profond S.O.S. Salon Line 500g

Je bent misschien ook geïnteresseerd in